сряда, 16 март 2011 г.

Обява за работа

Дали да не пусна обява за дипломат? 
 
Умносъобразяваща, чаровна, начетена, добре информирана брюнетка с кален български дух и чувство за хумор, владееща прекрасно социалните медии и няколко езика, опознала в детайли поне 2 чужди култури, минала през хиляди изпитания - интелектуални и други, поетеса, блогър, опит в пиар, маркетинг, превод, журналистика, правни кантори, с интерес към съвременните технологии, метафоричния език и международните новини, търси работа като дипломат. -))
Явно няма достатъчно желаещи с чисто минало и понеже знаем как стават нещата в България, логично е хората без агентурно минало да нямат достъп до "връзки" и прочие умения, та се налага да прибягваме до нетрадиционни методи като обява в блогосферата примерно -)

2 коментара:

Анонимен каза...

:))))
Всъщност не се съмнявам, че Вие ще бъдете далеч по-ефективен и подходящ дипломат от куп заемащи пространство и службички в посолствата .

Димитър Лъжов каза...

Ха-ха... Ако имаше и две-три години стаж като агент на ДС или поне като съдържателка на явочна квартира - веднага щяха да те вземат... Виж моите последни две поствания... точно по тази тема...От цялата ситуация с агентите-дипломати и с нашия агент-президент съм изпълнен с погнуса... Поздрави... Митко